Bergs Potter

Der er 9 varer.

 Bergs Potter - italienske krukker i ler.

Bergs Potter er et velkendt navn blandt mange, de producere de smukke krukker og Potter i italiensk kvalitetsler fra Toscana området. Alle krukker er designet i Danmark og går langt tilbage i historien. Bergs Potter leveres alle deres mindre sortiment af udendørs krukker med underskål, som har små fødder...

 Bergs Potter - italienske krukker i ler.

Bergs Potter er et velkendt navn blandt mange, de producere de smukke krukker og Potter i italiensk kvalitetsler fra Toscana området. Alle krukker er designet i Danmark og går langt tilbage i historien. Bergs Potter leveres alle deres mindre sortiment af udendørs krukker med underskål, som har små fødder, så der kan komme luft under, så de ikke revner og får frostskader. Der laves også store flotte krukker hos Bergs Potter, disse kan om vinteren eller året rundt, stilles på små lerfødder, så der kommer luft under krukken, så den ikke revner, når frosten sætter ind. De smukke italienske lerkrukker produceres i 2 flotte lerfarver den meget flotte rosa ler som en enestående og flot grå ler, som kun fås hos Bergs Potter. Indendørs krukker laver de også hos Bergs Potter, disse er i smukke glaseringer, som idag består af hvid, grøn, azur og smukkeste gul, som vi her hos Livingbykolster.dk altid leverer med underskål.

Med Potter og krukker fra Bergs Potter får du altid det bedste til hus og have i bedste danske design, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Havekrukker og indendørs Potter der er kræs for en hver have, altan og hjem og dine skønne sommerblomster og planter. De flotte glaserede potter kan have  små løbere i glasurer, hvilken ikke er en fejl, men er for at give en smule struktur i den ensfarvede farve. 

Skulle der mod forventning mangle en variant, størrelse eller farve, så kontakt os endelig - måske den findes i vores butik, eller midlertidig udsolgt, så kan vi måske hjælpe manuelt og kontakte dig når varen er på lager igen. God fornøjelse med handlen og tak fordi du kiggede forbi og på snarlig gensyn.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser