Lagner til campingvogne

Der er 6 varer.

Køb lagen til din campingmadras hos Livingbykolser

Hos Livingbykolster finder du et stort udvalg af bløde jerseylagner, der er OEKO-TEX Standard 100 certificerede og passer perfekt til campingmadrasser. Lagnerne kommer i to faconer, så der er både lagner, der passer til Queens Bed og til fransk seng. Alle lagnerne har elastik i kanten, så de hol...

Køb lagen til din campingmadras hos Livingbykolser

Hos Livingbykolster finder du et stort udvalg af bløde jerseylagner, der er OEKO-TEX Standard 100 certificerede og passer perfekt til campingmadrasser. Lagnerne kommer i to faconer, så der er både lagner, der passer til Queens Bed og til fransk seng. Alle lagnerne har elastik i kanten, så de holdes pænt på plads under madrassen.

Hvad er en Queens bed?

Hvis sengen i din autocamper eller campingvogn er formet som en hestesko, det vil sige, at begge hjørner i fodenden har en afrunding, så er det en Queens Bed facon.

Hvad er en fransk seng?

En fransk seng er en asymmetrisk madras til campingvogn eller autocamper, hvor den ene side enten har en afrunding eller en skrå kant. Det vil sige, at når du køber lagner til fransk seng, skal du vælge om det enten skal være højre eller venstre buet lagen.

Sådan ser du om din franske seng er højre eller venstre buet

Hvis du er i tvivl om til hvilken side buen vender, skal du bare stille dig i fodenden og kigge på sengen. Når du står i fodenden og buen er til højre, er det en højre bue. Er den til gengæld til venstre, er det en venstre bue.

Sådan vasker du dine campinglagner

Alle lagner består af 100% bomuld og kan derfor vaskes ved 60 grader

Hvis du mangler en madras til din autocamper eller campingvogn

Vi special fremstiller campingmadrasser og -topmadrasser på mål i mange forskellige skum kvaliteter, så hvis du mangler en ny god madras til din campingvogn eller autocamper, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 64 40 33 33 eller sende en mail til info@livingbykolster.dk - Du kan se vores udvalg af campingmadrasser og -topmadrasser lige HER.

Mindre
Mere
Viser 1 - 6 af 6 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser