Lys & duftpinde

Der er 30 varer.

Lys & duftpinde

Her finder du vores stearinlys, LED lys og duftelys samt skønne duftpinde.

Her er almindelige lys og LED lys i forskellige størrelser og farver, som skaber hygge i de forskellige rum. Skab ekstra hygge i hjemmet i den mørke tid med flotte eller enkle stearinlys i den størrelse der passer i din stage eller fad, eller finder du skø...

Lys & duftpinde

Her finder du vores stearinlys, LED lys og duftelys samt skønne duftpinde.

Her er almindelige lys og LED lys i forskellige størrelser og farver, som skaber hygge i de forskellige rum. Skab ekstra hygge i hjemmet i den mørke tid med flotte eller enkle stearinlys i den størrelse der passer i din stage eller fad, eller finder du skønne lysestager og fade her, og du er klar til at sprede ekstra hygge i hjemmet.

Duftelys og pinde

Fra Ipuro har vi valgt Essentials serien, en populær klassisk dufteserie, som dækker over en masse skønne dufte. Samtidig med at dit hus vil få en skøn duft efter behag, er serien lanceret i flotte tidsløse glasflasker, som repræsenterer en skøn duft, der er både behagelig og til en god overkommelig pris. Vi har samlet et sortiment af de dufte, som vi syntes er behagelig og frisker rummene op uden at det bliver for voldsom en duft. Vi har store som små flasker, så det er muligt at få en flaske der svarer til rummet, den skal stå i - man kan her også justere antal pinde, jo flere pinde jo mere duft trækkes ud i rummet. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 30 af 30 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser