Madrasser

Der er 11 varer.

Madrasser i flere størrelser.

Madrassen er alfa omega for en god nat søvn. Her bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi er alle forskellige og har derfor brug for den madras der passer til ens personlige behov, for at opnå den allerbedste nattesøvn. Vi har madrasser i mange tykkelser, bredder og længder samt skumkvaliteter og betræk. Til ...

Madrasser i flere størrelser.

Madrassen er alfa omega for en god nat søvn. Her bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi er alle forskellige og har derfor brug for den madras der passer til ens personlige behov, for at opnå den allerbedste nattesøvn. Vi har madrasser i mange tykkelser, bredder og længder samt skumkvaliteter og betræk. Til de mindste har vi også madrasser til junior, samt til Kili og Juno babyseng samt forlænger stykket, når sengen forlænges. Find dine behov og få din madras i skum, koldskum, latex eller hybrid. Vi har madrasser med betræk til vådliggere, så skummen ikke tager skade og derfor holder længere. 

Vi anbefaler altid en rullemadras på din seng, for at beskytte din madras og topmadras, hvilket forlænger madrassens levetid.

Læs mere om valg af madras og topmadras KLIK HER

Mindre
Mere
Viser 1 - 11 af 11 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser