Madrasser til campingvogne

Der er 8 varer.

Madras til campingvogn eller autocamper - Sov godt, også på turen

Bestil din speciallavet madras til campingvogn eller autocamper online hos Livingbykolster. Vi har masser af erfaring med at lave madrasser, topmadrasser og lagner til franske senge og Queens bed til campingvogne eller autocampere.

Vores erfaring er, at ingen campingvogn er ens, s...

Madras til campingvogn eller autocamper - Sov godt, også på turen

Bestil din speciallavet madras til campingvogn eller autocamper online hos Livingbykolster. Vi har masser af erfaring med at lave madrasser, topmadrasser og lagner til franske senge og Queens bed til campingvogne eller autocampere.

Vores erfaring er, at ingen campingvogn er ens, så inden vi går i gang med at lave din madras, beder vi dig altid om en skabelon, så vi er sikre på, at madrassen kommer til at passe perfekt til din vogn.

Sådan laver du opmåling af din campingmadras

Det er meget nemt selv at lave opmålingen til madrassen. Du udfylder bare vores måleskema med mål på sengen og derefter tager du et stykke plastik og aftegner madrassens bue. Du finder vores måleskema under fanen download HER.
Vi kan selvfølgelig også lave opmålingen af din campingvogn, det kræver bare, at dig og din vogn kommer hen til vores adresse på Fabriksvej 2A, 5592 Ejby på Fyn. Husk at aftale tid til opmåling inden du kommer herud ved enten at ringe til os på telefon 64 40 33 33 eller på mail til info@livingbykolster.dk

Hvilken slags madras skal jeg vælge?

Det er meget individuelt hvilken slags madras folk vælger. Du er altid meget velkommen til at kontakte os og fortælle lidt om, hvilken slags madras eller topmadras du godt kunne tænke dig og så kan vi vejlede dig, så du får en madras eller topmadras i den rette type skumgummi, der passer dit behov.

Sådan vasker du betrækket til din topmadras og campingmadras

Alle vores madrasser og topmadrasser bliver lavet med betræk med lynlås, så betrækket er lige til at tage af og vaske. Betrækket kan vaskes ved temperatur op til 60 grader og skal herefter hænges til tørre, da det ikke kan tåle at blive tørretumblet. 

Bestil din campingmadras online hos Livingbykolster

Når du har bestilt din campingmadras og tilsendt os måleskema og skabelon, kan du trygt overlade resten til os. Vi sørger for at vores produktion får skabelonen og når madrassen er skåret i det ønskede skumgummi, kommer den ind på vores polsterværksted, hvor de syr et betræk der passer til. Hvis du ikke har mulighed for at afhente din ordre, sender vi den til dig. Hvis ordren er for stor til at komme med GLS, sender vi i stedet madrassen med en fragtmand direkte hjem til dig. Vi skal nok sørge for at kontakte dig inden, så du ved hvornår du skal regne med at den kommer.

Har du nogen som helst spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 64 40 33 33 eller mail info@livingbykolster.dk

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser