Møbelpolstring

Der er 37 varer.

Find alt tilbehør samt møbelstof til dit næste gør-det-selv projekt

Vores polsterværksted har gennem deres mange års erfaring, opnået en masse viden om hvad der fungerer, når det kommer til pleje og vedligeholdelse af møbler samt møbelpolstring. Vi har derfor nøje udvalgt et udsnit af de produkter vi selv bruger dagligt, nu tilgængelige for alle...

Find alt tilbehør samt møbelstof til dit næste gør-det-selv projekt

Vores polsterværksted har gennem deres mange års erfaring, opnået en masse viden om hvad der fungerer, når det kommer til pleje og vedligeholdelse af møbler samt møbelpolstring. Vi har derfor nøje udvalgt et udsnit af de produkter vi selv bruger dagligt, nu tilgængelige for alle med interesse for møbelpolstring eller hvis man har et ønske om at puste nyt liv i sine gamle møbler.

Alt du skal bruge til møbelpolstring

Du kan nemt forlænge levetiden eller forny udseendet på dine møbler ved hjælpe af pleje eller restaurering af betræk, stof eller læder. I vores sortiment finder du bl.a. et stort udvalg af møbelstof i forskellige kvaliteter og mange flotte farver. Vi har både møbelstof i uld (Bradford) og polyester (London og Lido). Hvis du ikke kan finde det du søger i vores sortiment, er du altid velkommen til at ringe til os, så kan vi ofte hjælpe dig videre. Se vores udvalg af møbelstof HER.

Du finder også et udvalg af pladevat, lim, knapper og lynlåse, som ofte er nødvendige remedier ved ompolstring eller lignende projekter. Derudover har vi også kvalitets tekstilrens og imprægnering.

Forlæng levetiden på dine læderprodukter med kvalitets læderpleje

Læder skal også plejes og med en omgang læderfedt eller læderolie 2-4 gange om året, holder du dine læderprodukter bløde og smidige. Find vores udvalg af læderpleje HER.

Stort udvalg af monteringspuder og pyntepuder til dine pudebetræk

Mangler du inderbyen til dine pudebetræk, så har vi også et stort udvalg af monteringspuder i mange forskellige størrelser. Alle vores monteringspuder er med naturfyld og de er OEKO-TEX standard 100 certificerede. Find monteringspuder HER.

Ønsker du hjælp til ompolstring eller møbelrestaurering?

Vi har mere end 10 års erfaring med møbelpolstring, så vi hjælper dig gerne, hvis du ikke vil stå med projektet selv. Vi har stor erfaring med restaurering af alle slags møbler og laver både bådhynder og campingmadrasser på mål. Ring til os på telefon 64 40 33 33 eller send en mail til info@livingbykolster, så kan vi snakke sammen om hvad der er muligt.

Mindre
Mere
Viser 1 - 37 af 37 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser