Nedsat pris! Lugtfjerner R10 - 500 ml

Lugtfjerner R10 - 500 ml - Neutraliserer dårlig lugt

HAR-R10

Lugtfjerner R10 er et godt alternativ til friskluftsprayen, da denne ikke fjerner lugten permanent, men blot camoflerer lugten. Her er R10 det gode alternativ, da R10 lugtfjerner effektivt fjerner dårlig lugt i f.eks. baderum, puslerum, indelukkede rum, kloark, kældre, køleskab, mados, røglugt, stomi, opkast, tæpper, møbler, både, brugte biler og campingvogne.

 

Flere detaljer

24 Enheder

Time left:

151,20 DKK

inkl. moms

189,00 DKK inkl. moms

-20%

Sådan virker R10 lugtfjerner:

R10 luftfjerner er baseret på 16 æteriske olier. Sammensætningen af produktet bevirker en nedbrydning af luftpartiklerne, så lugten fjernes, hvorefter R10 neutraliserer sig selv og lugten.

R10 anbefales og bruges af læger, hospitaler, plejehjem, rengøringsselskaber, levnedsmiddelindustrien, transportbranchen, hunde/katte kennel m.fl.

Sådan bruges R10:

1. Fjern/rengør lugtkilden før brug af R10

2. Sprøjt med R10 - R10 fjerner derefter den resterende lugt hurtigt og effektivt. R10 kan sprøjtes direkte ud i det lugtende rum, eller med forsigtighed direkte på det lugtende objekt. Den nøjagtige dosering kan ikke angives, da det både afhænger af lugtens styrke og rummets størrelse. Det tager ca. 2 timer, før det endelige resultat kan bedømmes.

R10 er meget drøj i brug. R10 kan anvendes ved rengøring, hvor det fortyndes i almindeligt vand, helt ned til 1:10, men det afhænger helt af hvor gennemtrængende og stærk den uønskede lugt er. R10 kan også, fortyndet eller ufortyndet, hældes op i en lille skål og stilles i det lokale, der er lugtproblemer i.

Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser