Møbler

Der er 112 varer.

Stort udvalg af møbler til hjemmet - Find inspiration til din boligindretning hos Livingbykolster

Indret dit hjem og sæt dit personlige præg på indretningen med vores udvalg af moderne møbler og tilbehør til boligen. Hos Livingbykolster finder du et stort udvalg af trendy kvalitetsmøbler i alle prisklasser. Hvad end du ønsker at forny din daglig...

Stort udvalg af møbler til hjemmet - Find inspiration til din boligindretning hos Livingbykolster

Indret dit hjem og sæt dit personlige præg på indretningen med vores udvalg af moderne møbler og tilbehør til boligen. Hos Livingbykolster finder du et stort udvalg af trendy kvalitetsmøbler i alle prisklasser. Hvad end du ønsker at forny din dagligstue, spisestue eller kontoret, kan du finde inspiration blandt vores sortiment af møbler. Leder du efter indretningstips og inspiration til alt i soveværelset, såsom senge, sengegavle og sengetøj, så har vi en hel kategori til det lige her.

God komfort er en vigtig del af indretningen

Når det kommer til de store elementer af indretningen, såsom sofaen, sengen eller spisebordspladsen, så er det vigtigt ikke at gå på kompromis med komforten. Vores sortiment er nøje udvalgt på baggrund af komfort, funktionalitet, kvalitet og flot design, så dit hjem føles lige så indbydende, som det ser ud. Det er enormt vigtigt at tænke god komfort ind i indretningen af hjemmet, da det er her vi slapper af og lader op.

Følg boligtrends og skab detaljer med småmøbler

Vi har desuden også et bredt sortiment af småmøbler, som fodskamler, puffer, hylder, reoler og skænke, så der er rig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, med plads til opbevaring, funktionalitet og design.

Haveindretning - Flyt boligindretningen ud under åben himmel

I sommermånederne bruger mange haven som en forlængelse af huset; for grill-entusiaster bliver det et køkken og spisested, og for de fleste af os, bliver det brugt til afslapning og som sted for socialisering med venner og familie. Med den rette indretning af havemøbler, kan du udnytte din haves potentiale til fulde. Hos Livingbykolster kan du finde inspiration til indretning og dekoration af haven, hvad end du søger havemøbler, udendørskrukker, pallemadrasser eller smukke lanterner. Vi har hvad du skal bruge for at sætte dit personlige præg på terrassen og dine udendørsarealer.

Restaurering og reparation af møbler på Fyn - Giv dine møbler nyt liv

Ønsker du at forbedre komforten af dine allerede eksisterende møbler, så kan dette mange gange løses med nyt skum og/eller polstring. Vi har også erfaring med at reparere og restaurere designermøbler, og alt andet i skind, læder og møbelstof, både skumgummi og polstring og betræk. Se gerne vores udvalg her, eller kontakt os på telefon 64 40 33 33 eller mail info@livingbykolster.dk, for en snak om hvad der er muligt. Vi vejleder dig gerne og står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Forsendelse af dine møbler, når du bestiller via vores webshop

Er din ordre for stor til at blive sendt med GLS, vil vi i stedet få dem fragtet direkte hjem til dig med en fragtmand. Vi sørger for at ringe til dig og aftale dato og tidspunkt for levering, så du er forberedt.
Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig til returnering i vores handelsbetingelser lige her, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Mindre
Mere
Viser 1 - 60 af 112 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser