Puder & plaider

Der er 56 varer.

Puder og plaider.

Puder

Her finder du flotte og trendy pyntepuder, i flotte ensfarvede, med struktur eller flotte print. Vi har også mange flotte pudevår uden inderpude, i flotte moderne farver og print, i forskellige former og mål, samt kvaliteter. Find mange lækre kvaliteter, der passer netop din smag, i uld, polyester, velour og maget andet. ...

Puder og plaider.

Puder

Her finder du flotte og trendy pyntepuder, i flotte ensfarvede, med struktur eller flotte print. Vi har også mange flotte pudevår uden inderpude, i flotte moderne farver og print, i forskellige former og mål, samt kvaliteter. Find mange lækre kvaliteter, der passer netop din smag, i uld, polyester, velour og maget andet. Mangler du lige en monteringspude i en super god fluffy kvalitet, med naturfyld, finder du dem her i forskellige mål. 

Plaider

Mangler du en lækker uldplaid, finder du dem her, i blandt andet ny norsk uld, i flere skønne farver. En lækker varm plaid til kolde vinteraftener, i sofaen alt imens man nyder en god bog eller film - det er da bare det bedste. Find den plaid der passer ind i dit hjem, sommerhuset, udestuen eller hvor det måtte være, der er helt sikkert en til dig. 

Vi har også skønne lette vattæpper, som kan bruges til sommerdyne, gæstedyne eller ekstradyner i sommerhuset, de er lækre bløde og putte sig i. Vattæppet findes i flere farvevarianter.

Mindre
Mere
Viser 1 - 56 af 56 varer
Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser