Nedsat pris! Koldskum 3 cm - flere størrelser

Koldskum 4 cm - 37 kg - flere størrelser

Koldskum i 4 cm tykkelse til mange formål. Koldskum i god fast kvalitet til eksempelvis sæde- eller ryghynde, kravlegård madras, sengerand, babylift, barnevogn, topmadras og sengegavl. Mulighederne er mange. Denne 4 cm 37kg/m3 koldskum i hvid/gul, i flere størrelser.

Vælg din størrelse og se din pris.

Flere detaljer

127 Enheder

Time left:

34,40 DKK

inkl. moms

43,00 DKK inkl. moms

-20%

Kerne: Koldskum

Kernekvalitet: 37kg/m3

Hårdhed: Medium/fast

Tykkelse: 4 cm

Koldskum

Denne slags skumgummi er velegnet til stolen, sofaen, sengen, campingvognen, båden og alle de steder, hvor der ønskes høj sidde- og liggekomfort.

Hvad er koldskum?

Koldskum er en skumgummi med stor elasticitet, lang levetid og god komfort. Den er formstabil og brandhæmmende. Koldskum er et fleksibelt materiale med høj elasticitet hvilket gør, at den ved dynamisk belastning, som når man eksempelvis sætter og rejser sig samme sted i en sofa igennem mange år, kan holde længe uden at falde sammen.

Alt vores koldskum er europæisk fremstillet og overholder OekoTex standard 100

Hvad er rumvægt?

Rumvægten beskriver skummets vægt pr. m3. rumvægten er afgørende for kvalitet, pris og levetid. En tommelfingerregel er, at jo højere rumvægt, desto bedre kvalitet og levetid – samt højere pris. 

Egenskaber

  • Høj elasticitet
  • Brandhæmmet
  • Hårdhedstab ved dynamisk belastning på 10-15 %

Køb kvalitets skumgummi hos Livingbykolster

Hos Livingbykolster kan du finde et stort udvalg af forskellige skumgummi typer i forskellige hårdheder. Vi er på vores polsterværksted, i vores systue og i Skumgaarden, som vi har et tæt samarbejde med, vant til at arbejde med forskellige typer af skumgummi, og kan derfor tilbyde dig vores vejledning og ekspertise, når det kommer til valg af skumgummi. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 64 40 33 33 eller mail info@livingbykolster.dk

Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser