Sengetæppe Pantomime - Sennepsgul

PAG215326011

Quiltet sengetæppe, som giver en flot 3D effekt, i flot en sennepsgul farve. Sengetæppet er i en god slidstærk kvalitet fra PÖNT by Pagunette. Størrelsen på sengetæppet er 260x260 cm og passer til en dobbeltseng.

Du kan også bruge tæppet til at tage med på picnic i haven eller til stranden.

Flere detaljer

5 Enheder

Time left:

527,00 DKK

inkl. moms

620,00 DKK inkl. moms

-15%

Farve: Sennepsgul

Materiale: 100% Polyester

Mål: 260x260 cm

Vaskeanvisning: Vaskes ved 30 grader (Krymp ca. 3%)

Quiltet sengetæppe til dobbeltseng

Dette klassisk-inspirerede sengetæppe passer perfekt ind i den enkle og nordiske stil. De runde syninger bryder smukt den helt simple stil, og skaber et spil på den ellers flade og ensartede sengeflade. Indret dit soveværelse med et flot sengetæppe og skab lige den stil og hygge du ønsker. Når du redder din seng med dette flotte sengetæppe, skaber du harmoni og orden i rummet.

Fuldend stilen med nogle af vores smukke pyntepuder eller kombiner det med en plaid eller to, for at skabe variation i din indretning. 

Sådan behandler du dit sengetæppe

Sengetæppet er fremstillet af 100% polyester og kan derfor maskinvaskes ved 30 grader. Brug ALDRIG blegemiddel på sengetæppet da dette kan ødelægge farven. 

Køb kvalitetssengetæpper hos Livingbykolster

Hos Livingbykolster kan du finde et stort udvalg af sengetæpper og puder i mange flotte farver.  Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 64 40 33 33 eller mail info@livingbykolster.dk

Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser